Hirdetés

Lucy Lawless utálta a Xena akciójeleneteit

|

A színésznő saját bevallása szerint örül neki, hogy maga mögött hagyta a karrierjének fantasy szakaszát, mert nagyon nem érdekli ez a műfaj.

Hirdetés

Sokaknál lőtte telibe a bűnös élvezet jelentését a 90-es években futott és hat évadot megélt amerikai sorozat, a Xena: A harcos hercegnő, amely lényégében megismertette a világgal Lucy Lawless-t. A szériában - amelynek egyik atyja Sam Raimi - olyan színészek is felbukkantak, mint Karl Urban, Bruce Campbell és Marton Csokas, ráadásul a korszak másik nagy kedvencével, a Kevin Sorbo-féle Herkulessel közös epizódjai is voltak, ami akkoriban nagy dolognak számított.

Most azonban lehet, hogy sok rajongóban egy világ fog összeomlani, ugyanis a színésznő a My Life is Murder című sorozatának népszerűsítése közben meglepő nyilatkozatot tett a Televíziós Kritikusok Szövetségének paneljén.

Hirdetés

"Ó igen, mindig is utáltam az akciókat"

- mondta el, majd hozzátette: nem tudja elhinni, hogy az akció és fantasy ilyen komoly részévé válik a karrierjének, mivel semmilyen köze nem volt a műfajhoz, nem is nézett fantasy-t, nem érdekelték ezek a cuccok, mégis ebben az őrült zsánerben találta magát. Ezért lehet az is, hogy új sorozatában (egy Gyilkos sorok-típusú detektívszéria) kevés akció kapott helyet.

 "Ez nem része a közönséggel kötött megállapodásunknak" - mondta Lawless.

Van azért olyan elem is, amiben a két cím megegyezik a színésznő szerint, mégpedig a mellékszereplőkkel való kapcsolat a képernyőn kívül. A My Life is Murder esetében Ebony Vagulansszal működik úgy a dinamikájuk, mint a Xena idejében Renee O'Connorral: 

"Valójában szükségem van rá, mint színésznőre, mint emberre. Sokkal jobban érzem magam, amikor a közelemben van... Ez csak egy gyönyörű organikus párosítás, akárcsak Reneevel a Xena idejében, a varázslat a duóban van."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)