Hirdetés

Luke és Leia is felbukkanhat az Obi-Wan Kenobi sorozatban

|

Egy fiatal ikerpár szerepére keresnek fiú és lány gyermekszínészeket, ennél pedig nehezen lehetne egyértelműbb az, hogy Luke Skywalker és Leia Organa is részese lehet a sorozatnak.

Hirdetés

Bár tavaly nyáron hivatalosan is bejelentették a Disney+-os Obi-Wan Kenobi sorozatot, valójában nem sokkal tudunk róla többet egy évvel később sem. Kósza pletykákból táplálkozunk csupán, most viszont tényleg elég izgalmas híresztelések kaptak szárnyra. Arról lehet ugyanis hallani, hogy a stúdió két fiatal gyermekszínészt keres egy bizonyos ikerpár szerepére. 

Hirdetés

Egészen pontosan  8 és 11 éves kor közötti kaukázusi gyermekeket keresnek egy fiú és egy lány szerepére. Ebből az információból pedig nem nehéz arra a következtetésre jutni, hogy bizony valamilyen formában az ifjú Luke Skywalker és Leia Organa is felbukkanhat az Obi-Wan Kenobi sorozatban. 

A Kenobi széria valamikor a Star Wars harmadik és negyedik epizódja, tehát A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között helyezhető el az idővonalon, ebbe a korszakba pedig tökéletesen illeszkedne a fiatal Luke és Leia bemutatása is. Az utóbbi mondjuk egy fokkal nehezebb lenne, hiszen Kenobi elvileg ezen időszakban nem hagyta el a Tatuint (a képregényekből az is kiderült, hogy folyamatosan figyelte Luke-ot, és vigyázott is rá), így kérdéses, hogy akadhatna össze mondjuk Leiával, de bízzunk benne, hogy az íróknak sikerül erre a kérdésre is választ adniuk. Ti is nyugodtan dobjatok be ötleteket a témával kapcsolatban lent, a kommentek között!

Egyelőre annyi bizonyos, hogy a The Mandalorian második évada és az Obi-Wan Kenobi sorozat mellett egy Cassian Andorról szóló széria is készül majd a Disney+-ra, illetve animációs fronton egy The Clone Wars spin-off érkezik. Ezeken felül hallottunk már kósza pletykákat, Lando Calrissian, Darth Maul, sőt Han Solo sorozatokról is, de az esetleges hivatalos bejelentésekig ezeket érdemes kellő kétely mellett kezelni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)