Hirdetés

Luke Skywalker ezúttal gonosz droidok ellen harcol

|

Kiderült, mi lesz a Marvel-féle Csillagok háborúja vonal következő nagy dobása, jön a Star Wars: Dark Droids.

Hirdetés

A 2023-as Star Wars Celebrationön a temérdek filmes és sorozatos bejelentés mellett nem feledkezett el természetesen a Lucasfilm, no meg főleg a Marvel Comics a Csillagok háborúja képregényekről sem. Bejelentették a legújabb nagy képregényes eseményt, ami saját minisorozatot kap, és a jelenleg futó, az idővonal tekintetében A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér között játszódó fő sorozatokban is megjelenik.

Az új event címe Star Wars: Dark Droids lesz, és (minden bizonnyal sokak örömére) egy kifejezetten félelmetes, már-már horrorba hajló sztorit kapunk, ahol a droidok, kiborgok és hasonszőrű mechanikus szerzetek valamilyen titokzatos okból gonosszá válnak.

Hirdetés

Egyelőre ennél többet nem igazán lehet tudni a történetről, egyedül azt árulták még el az alkotók, hogy a tavaly megjelent Star Wars: Revelations képregényben felbukkant Ajax Sigma nevezetű droidnak fontos szerep jut majd. Ajax Sigma anno a Köztársaság Fénykora nevű időszakban állt egy robotfelkelés élére, valószínűleg most is hasonló terveket szövöget. 

A Star Wars: Dark Droids egyrészt kapni fog egy saját minisorozatot, ebből az alábbi galériában nézhettek meg képeket.

Másfelől (hasonlóan a korább képregényes crossover eseményekhez) a folyamatosan futó, vagyis ongoing Star Wars képregénysorozatokban (Star Wars, Star Wars: Darth Vader, Star Wars: Doctor Aphra, Star Wars: Bounty Hunters) is szentelni fognak időt ennek a történetszálnak. Mindez 2023 augusztusában várható.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)