Hirdetés

M. Night Shyamalan új filmje egy igazi mémgyár

|

Az Idő egy alapvetően súlyos gondolatokat ébresztő, természetfeletti thriller, de ez nem állította meg az internetet abban, hogy szétparodizálja.

Hirdetés

Szerencsétlen M. Night Shyamalan már akkor sem kaphat egy pillanatnyi megnyugvást sem, amikor valami vállalhatót rendez. Az Idő márpedig az első kritikák alapján nem sikerült rosszul, bár ez nagyrészt az alapanyagnak és a színészek munkájának köszönhető.

Az Idő című film egy családról szól, akik egy strandon rekednek. Hamar kiderül, hogy a partvonal ezen elszeparált részén mindenki extrém gyorsasággal öregszik, így az emberek élethossza egy napra redukálódik.

Hirdetés

A helyzet nagyon komoly karakterdrámát szül, de az internet ettől függetlenül szétmémelte az egészet. A Twitter tele van viccesebbnél-viccesebb paródiákkal és képekkel, amikből összeszedtük a legjobbakat.

Jó, azt mondjuk mind tudjuk, hogy Paul Rudd több napnyi strandolás után is rendben lenne.

Az Idő egyébként nagyon szépen termelt a mozikban: 16,5 millió dollárt termelt Amerikában és 6,5 milliót az USA-n kívül. Ugyan Shyamalannak ez volt a leggyengébb nyitóhétvégéje, de tekintettel az alacsony költségvetésre, ez még így is brutális profitot jelent.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)