Hirdetés

Ma tényleg elhalaszthatják a 2021-es Oscar-gálát

|

A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia döntéshozó testülete ma fog határozni a 2021-es Oscar sorsáról.

Hirdetés

A legfrissebb információk szerint az Oscar-díjkiosztókért felelős Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia végül csak el fogja halasztani az eredetileg 2021. február 28-ra kitűzött következő Oscar-gálát. Minderről a mai nap folyamán hoz majd végleges döntés az Akadémia dedikált testülete, vagyis a Board of Governors.

Hirdetés

Pletykaként korábban is felmerült a halasztás gondolta, most viszont már majdhogynem kész tényként hozta le több fontosabb külföldi médium azt, hogy a mai napon megszülető döntés el fogja tolni a gála végső dátumát. A hírek szerint nagyjából nyolchetes csúszásra számíthatunk. Mindennek értelemszerűen az az oka, hogy számos filmbemutató csúszott a koronavírusjárvány miatt, a cannes-i fesztivál el is maradt, azt pedig egyelőre nem lehet tudni, hogy egyáltalán megtartják-e a velencei- és telluride-i filmfesztivált. 

Nem ez az első olyan eset egyébként, hogy elhalasztják az Oscar-gálát: 1938-ban a nagy Los Angeles-i árvíz, 1968-ban Martin Luther King meggyilkolása, míg 1981-ben a Ronald Reagan elleni merénylet miatt döntöttek a halasztás mellett. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)