Hirdetés

Mace Windu mester is visszatérhet a Star Warsba?

|

A rajongóknak beindult a fantáziája, amikor az egyik hivatalos Star Wars-fiók üzenetet küldött Samuel L. Jacksonnak.

Hirdetés

Ahogy a képregényfilmektől, úgy a Star Warstól sem teljesen idegen a halottnak hitt karakterek visszahozása az életbe (elég csak Phasma kapitányra vagy Boba Fettre gondolni, hogy Palpatine császárról már ne is beszéljünk).

Persze a messzi-messzi galaxison belül sok egyéb módja is van, hogy viszontlássunk egy közkedvelt karaktert; ott vannak például az Erő-szellemek, hogy ne menjünk messzebbre. Egy rajongói teória most azt feszegeti, hogy Mace Windu is visszatérhet valamilyen formában az univerzumba.

Hirdetés

A Samuel L. Jackson által megformált jedi-mester az évek során közönségkedvenccé vált, hiszen egy nagyon egyedi, színes történettel rendelkező erőhasználóról van szó. A hivatalos Star Wars Instagram-fiókon tűnt fel egy bejegyzés, melyben boldog születésnapot kívánnak a 72. életévét nemrég betöltő színésznek.

A képhez mellékelt feliratban ez áll: "A műsornak még nincs vége, ez még csak a kezdet. Nagyon boldog születésnapot kívánunk Samuel L. Jacksonak." Bár a sor egy utalás Windu mester mondatára, melyet Star Wars: A klónok támadásában tett a geonosisi csata kezdetén, a rajongók úgy érezték, több lehet a háttérben.

Azt Jackson már korábban is kijelentette, hogy szívesen visszatérne a mester szerepébe, de hogy ez valóban megtörténne, arra semmilyen utalást nem kaptunk. Persze a most bejelentett rengeteg sorozat egyikében gond nélkül el tudnánk képzelni, hogy Windu valamilyen formában szerepet kapjon, hiszen Hayden Christensen is visszatér az Obi-Wan sorozatban. Mindezek egyelőre azonban csak vágyak és álmok maradnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)