Hirdetés

Semmiféle díjért nem kampányol a Macskáknak a Universal

|

Ezzel tulajdonképpen a stúdió is elismerte, hogy egészen borzasztóra sikeredett a mozis adaptáció.

Hirdetés

Habár néhány elég ismert nevet is sikerült megszerezni a projekthez, a nemrég megjelent Macskák című film egyértelműen az idei felhozatal egyik legrosszabb darabja lett. Kritikailag és pénzügyileg is csúfosat bukott, ráadásul úgy tűnik, hogy a nagyobb díjátadókon sem lesz ott, ami teljes mértékben érthető döntés.

Hirdetés

Már elérhető a Universal Studios idei For Your Consideration oldala, ahol a stúdió azokat a filmjeit mutatja be, amelyek esetleg díjra lehetnek érdemesek. Eredetileg szerepelt közöttük a Macskák is, azonban időközben eltűnt a listából, ami egyértelműen azt jelzi, hogy még a stúdió sem túl büszke az igencsak félresikerült alkotásra, és így nem is kíván azért kampányolni, hogy bármilyen díjra jelöljék azt.

Egyes becslések szerint a Macskák nagyjából 95 millió dollárból készült, és eddig ennek csak a töredékét hozta vissza, szóval meglehetősen gyengén teljesít. Persze elképzelhető, hogy javul a helyzet az elkövetkezendő hetekben, de az szinte már most borítékolható, hogy nem lesz óriási pénzügyi siker a Tom Hooper által rendezett adaptáció.

Nektek hogy tetszett a Macskák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)