Hirdetés

Macskanő új szereléssel készül a sötét jövőre

|

A Future State: Catwoman #1 megmutatja, hogy milyen sors vár Gotham városára egy gonosz szervezet által uralt jövőben.

Hirdetés

A DC Comics most elindult, és egész tavasszal futó Future State eseménye során a Magistrate vette át a bűn városának irányítását, ami nem várt nehézségekkel és elnyomással szembesítette Gotham lakóit. Batmant a köz halottnak hiszi, így az embereknek semmi reménye a megváltásra.

Szerencsére ez gyorsan megváltozik, amikor Selina Kyle fel húzza az új szerelését. A ma debütáló képregényszériában a macskanő akcióba lendül, és ellenállásra buzdítja Gotham nincstelen tömegeit.

Hirdetés

A Future State: Catwoman #1 mától már olvasható az Egyesült Államokban, így megkaptuk a borítót és annak alternatív verzióját is. Főleg utóbbin látszódik részletesen Macskanő új ruhája.

Mivel a képregény a mai napon elérhetővé válik, így az első pár oldalt a DC jó szokása szerint közzétette. A lenti galériában átlapozhatjátok az ízelítőt:

Az eddig látottak alapján a Magistrate és Batman egykori harcostársainak összecsapása kifejezetten izgalmasnak ígérkezik - Nightwing például az új Deathstroke-ká válik a DC Comics közeli jövőben játszódó új eventje során. A DC-rajongóknak mindenképpen érdemes lesz követni az eseményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)