Hirdetés

Mad Max: A harag útja - speciális effektek nélkül is eszméletlen az autós üldözés

|

Az utóbbi évek legemlékezetesebb kaszkadőri munkáját hozták össze az új Mad Max filmben, mindezt pedig az is igazolja, hogy a CGI utómunka nélkül is fenomenális látványt nyújtanak ezek a jelenetek.

Hirdetés

Egy rövidke összehasonlító videóban már megtekinthettük, hogyan zajlott a Mad Max: A harag útja forgatása, most viszont akciófilmes vágással állítottak össze egy 4 perces videót a film nyers felvételeiből, amiben a kaszkadőri munkát, az autók brutális szétroncsolódását és a robbanásokat is megcsodálhatjuk.

Számomra még mindig az a leghihetetlenebb a film kapcsán, hogy Tom Hardy valóban bevállalta, hogy kikötözzék egy száguldó kocsi elejére. Pedig az ilyen kaliberű színészek többsége ennél kevésbé rizikósabb jeleneteket is könnyedén ráhagynak kaszkadőrére. Mindenképpen lessétek meg a fenti felvétel, mely segítségével egy rövid kivonatot kaptok abból, milyen komoly munka összehozni egy ilyen mozit.

Nektek mennyire fontos az akciófilmekben a színvonalas kaszkadőrmunka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)