Hirdetés

Mad Max: A harag útja szinkronos előzetes - nálunk nézhetitek meg először!

|

Először nálunk nézhetitek meg a Mad Max: Fury Road, avagy a Mad Max: A harag útja szinkronos előzetesét. Kattintás után a világvége.

Hirdetés

A Mad Max: A harag útja magyar premierje május 21-én várható, úgyhogy már nem egész két hónapot kell várnunk, hogy Tom Hardy és Charlize Theron elhozza nekünk a világvégét.

Abból is a durvábbik a fajtát, már ha hihetünk az eddig kiadott Mad Max: Fury Road trailereknek. A Mad Max világát azt hiszem senkinek sem kell bemutatnunk. Kegyetlen és brutális, ahol csak a túlélés számít. A történet szerint Max (Tom Hardy) és Furiosa (Charlize Theron) azon kevesek közé tartoznak, akik "rendbe hozhatnák azt, ami, úgy tűnik, visszavonhatatlanul elromlott". 

Max egy "hallgatag harcos férfi, aki felesége és gyermeke halála után már csak a megbékélést keresi a vad káoszban", Furiosa pedig egy katonanő, "aki úgy hiszi, túlélésének záloga az, ha eljut a sivatagon túlra, arra a tájra, ahol a gyerekkorát töltötte."

A Mad Max: A harag útja szinkronos előzetesét mi kaptuk meg elsőként az Intercomtól, amit ezúton is köszönünk nekik. Íme a trailer.

A Mad Max trailer mellé kaptunk egy csomó képet is a filmből. 

Mit szóltok? Várjátok már a Mad Max premiert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)