Hirdetés

Napi büntetés: Mad Max pónik születtek

|

Tovább robog a Mad Max őrület, és egyre furább alkotásokkal jelentkeznek a rajongók. Most éppen poszt-apokaliptikus pónikkal. Pónikkal!

Hirdetés

A Mad Max: A harag útja rengeteg rajongót termelt ki, akik ráadásul egyre kreatívabb munkákkal adóznak kedvencük oltárán. Nem is olyan régen, még a LEGO gépeken csodálkoztunk, most pedig pónikat láttunk. Igen, jól olvassátok.

Szerencsére nem valódi állatokat szabtak stílusra, de ezek a Mad Max témájú My Little Pony játékok sem biztos, hogy kellemes álmokat ihletnének egy holdfényes éjszakán. Az elkövető művész SaveTheWailes, aki süthető gyurmával, akrillal, bőrrel és műhajjal hozta össze ezeket a csodákat.

Ha tetszettek a pónik, akkor a SaveTheWailes Tumblren még megnézhetitek, hogy milyen hasonló munkái vannak a művésznek, érdemes kattintgatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)