Hirdetés

Lecserélhetik Charlize Theront a Furiosára koncentráló Mad Max moziban

|

A Mad Max: A harag útjában látott harcosnő fiatalabb verziójának eljátszására egy másik színésznőt szemelt ki a Warner Bros.

Hirdetés

Azóta várjuk epekedve, hogy visszatérhessünk George Miller őrült posztapokaliptikus világába, mióta 2015-ben bemutatták a Mad Max: A harag útját, ami hatalmasat tarolt a mozikban, és a kritikusok is imádták. Éppen ezért érthetetlen, hogy a sikert meglovagolva, miért nem érkezett még folytatás, de most talán elkezdett mocorogni valami a széria háza táján, amiben Furiosának is nagy szerepe lehet. 

Hirdetés

A karaktert ugyebár Charlize Theron játszotta A harag útjában, most viszont friss belsős infók érkeztek, amelyek szerint a Warner Bros. egy fiatalabb színésznővel szeretne megvalósítani egy a Furiosa múltjára koncentráló spin-offot. A szerepre Jodie Comert nézték ki, aki a Megszállottak viadalában nyújtott alakításával bebizonyította, hogy bizony nem kell félteni az összetett jellemek eljátszásától. 

A mozi kapcsán azt is rebesgetik, hogy a Trónok harcában Robb Starkot alakító Richard Madden játszhatja el a Dementus névre hallgató főgonoszt; ő elvileg egy alapvetően elképesztően jóképű férfi, akit egy fényes fémkapcsokkal összefogott fejseb csúfít el, ami első hallásra nem lóg nagyon ki a Mad Max őrült világából. 

George Miller korábban azt nyilatkozta, hogy két film tervei is a fejében vannak, melyek közül az egyik egy folytatás lenne a 2015-ös mozihoz, a másik pedig a fentebb említett Furiosa előzmény. Ezek alapján nem mondhatjuk, hogy ne lenne alapanyag egy új részhez, viszont a rendező és a Warner között jelenleg is - elmarad fizetések miatt - zajló per valószínűleg nem gyorsítja a folyamatot.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)