Hirdetés

Mad Max - ez az eddigi legjobb Furiosa-cosplay

|

Sokan filmtörténeti mérföldkőnek tartják, hogy a Mad Max főhősnőjének egyik kezén protézis volt. Egy amputált lányt ez cosplayezésre sarkallt, egy tervező pedig készített neki egy működő kart.

Hirdetés

A Mad Max: A harag útja kimondottan jól viszonyult ehhez a kényes témához. Nem kapott indokolatlanul nagy hangsúlyt az, hogy Furiosa valahogyan elvesztette a fél kezét, ez nem volt hatással a karakter viselkedésére, mindent teljesen természetesen csinált, ugyanúgy küzdött akkor is, amikor épp le vette a protézist.

Ez az ábrázolás adott erőt Laura Vaughnnak is, aki születése óta könyéktől lefelé amputált. Már korábban is cosplay-ezett Furiosaként, és egyértelműen a leghitelesebb volt. Nemrégiben egy tervező, Michelle Sleeper megálmodott egy protézist, csak azt nem tudta, kivel tesztelhetné. Miután a két lány megismerkedett egymással, elindult a közös munka, egy Xbox Kinect segítségével levették a Vaughn méreteit, Sleeper kinyomtatta egy 3D nyomtatóval az egyes elemeket, majd elkészült az alább látható protézis. Az eredmény lenyűgöző.

A készítés menetéről többet megtudhattok ezen a fórumon (görgessétek végig, elég sok kép található a folyamatról és a kész termékről).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)