Hirdetés

Mad Max: Fury Road - ha csak egy trailert nézel ma meg, ez legyen az

|

A 2003 óta készülő Mad Max film előzetese, ahogy azt elvártuk tőle, istenesen odapörköl. Nézzétek meg, de tényleg.

Hirdetés

Már több mint tíz éve dolgoznak a Mad Max: Fury Roadon, de a forgatás csak 2012-ben kezdődött meg, és mivel a film valamikor 2015-ben lesz először megtekinthető, eltart még egy darabig.

A Comic-Conon bemutatták az első videót, amiben robbanások, egyedi építésű autók, sivatagban kétszázzal repesztés, és hasonló finomságok vannak – szóval minden, amit egy Mad Max filmtől várunk. Meglehetősen mérsékelt a CG-használat, a készítők amit tudnak, számítógépes technika nélkül oldják meg. Van is egy kis retro hatása az egésznek emiatt. Az, hogy pontosan mikor kerülhet mozikba, továbbra is kérdéses, de érdemes lesz beülni rá.

Ugyanakkor a játékról továbbra is csak annyit tudunk, hogy jövőre jön. Talán összehangolják a két megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)