Hirdetés

Mad Max: Fury Road trailer - ez a film eléggé rendben lesz

|

Befutott az új Mad Max: Fury Road trailer. Nem akarunk spoilerezni, de pontosan azt adja, amit egy Mad Max-mozitól elvársz. Nyilván Gibson nélkül.

Hirdetés

A Mad Max: Fury Roadba lényegében az első infók megérkezése óta vagyunk szerelmesek.

Aztán pedig megjött az első komolyabb Mad Max: Fury Road trailer, ami biztosított minket róla, hogy Tom Hardy és Charlize Theron jó helyen van az apokalipszisben. Vagyis utána. A trailer alapján relatíve egyszerűen felírható, hogy mire is számíthatunk majd a filmtől; rengeteg homok, brutális akció, látványos jelenetek és egy olyan poszt-apokaliptikus világ, ami a szűkebben mért CGI miatt szívmelengetően retró külsőt kölcsönöz a filmnek.

Itt az új Mad Max: Fury Road trailer.

A Mad Max: Fury Road megjelenés valamikor 2015-ben várható, de pontos dátumot sajnos továbbra sem tudunk mondani. Nektek hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)