Hirdetés

Mad Max: A harag útja - három új őrült reklám

|

Három új látványos reklámmal igyekszik ráhangolni minket a Warner Bros. a Mad Max sorozat lélegzetelállító folytatására.

Hirdetés

A hosszú idő után feltámasztott Mad Max sorozat modern folytatása az idei év egyik legjobban várt filmje, aki pedig látta az előzetest, annak valószínűleg nem is nagyon kell magyarázni, hogy miért. A film hamarosan mozikba kerül, a Warner Bros. pedig addig hype-ol minket, ameddig csak lehet.

Úgy tűnik, hogy reneszánszukat élik a klasszikus filmsorozatok (gondoljunk csak a Terminator: Genisys közeledő megjelenésére), de ha ilyesmi minőségre számíthatunk, akkor talán nem is akkora probléma. A Mad Max következő része már az eddig látottak alapján is elég meggyőző volt (a készülő játékról már nem is beszélve), de a Warner Bros. biztosra megy, és az elmúlt napokban három különféle rövid kis előzetest is levetített a filmből, amit alább meg is nézhettek.

A Mad Max: A harag útja május 21-től lesz látható a hazai mozikban. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)