Hirdetés

A rendező pere miatt késik a Mad Max: A harag útja folytatása

|

A rendkívüli kritikai sikert aratott Mad Max: A harag útja rendezője és társai jogi útra terelték a Warner Bros.-zal fennálló vitájukat, emiatt pedig a folytatás munkálatai is állnak.

Hirdetés

Hiába nyert hat Oscar-díjat a Mad Max: A harag útja, a közösen elért kritikai siker nem elég ahhoz, hogy a filmet legyártó cég és a Warner Bros. problémamentesen dolgozzon együtt a folytatásokon. George Miller és társai szerint komoly összeggel tartozik nekik a stúdió, így a folytatáson sem dolgoznak, míg ez nem rendeződik.

Hirdetés

A vita tárgyát egy hétmillió dolláros bónusz képezi, amiről a rendező cége, a Kennedy Miller Mitchell és a Warner a 2015-ös filmről szóló szerződésben állapodott meg. Ez az összeg akkor járt volna Milleréknek, amennyiben sikerül 157 millió dollár alatt tartani a film költségvetését, amit végül nem sikerült teljesíteni, ha a nyers tényeket nézzük. A rendező és cége szerint viszont a költségek a Warner, több komoly változást és így időbeli csúszást okozó döntései miatt szaladtak meg, így ezeket a pluszköltségeket le kéne vonniuk a végösszegből, ekkor pedig már megilletné őket a fenti összeg.

Mivel eddig nem sikerült elérniük, hogy a stúdió fizessen, bíróságra vitték az ügyet, az ezzel kapcsolatos eljárás szeptemberben vette kezdetét. Emellett a Kennedy Miller Mitchell szerint abban is megállapodtak, hogy ha a Warner külső partnert keres a folytatások finanszírozásához, először velük tárgyalnak. Ehelyett a RatPac Entertainmenthez fordultak, akiket egyébként Gal Gadot sem látna szívesen a Wonder Woman folytatása körül, mivel az egyik vezetőjüket is komoly, szexuális zaklatással kapcsolatos vádak érték. Egyelőre nem tudni, mikor kerülhet pont a bírósági ügy végére, illetve azt sem, hogy mindez pontosan mit jelent a folytatásokra nézve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)