Hirdetés

Lesznek Mad Max folytatások a rendező szerint

|

Úgy tűnik, hogy sikerült elsimítani végre a 2 éve húzódó jogi vitákat, és most már ténylegesen elkezdhetnek dolgozni az új filmeken.

Hirdetés

A Mad Max: A harag útja után az volt a terv, hogy készülni fog egy folytatás és egy Furiosára épülő spin-off is. Egyikből sem lett semmi, aminek nagyrészt az volt az oka, hogy a rendező, George Miller cége beperelte a Warner Bros.-t.

Hirdetés

A per lényege az volt, hogy Miller produkciós cége egy olyan szerződést kötött a Warnerrel, amiben szerepelt, hogy komoly prémiumot kapnak, ha a film gyártási költsége 157 millió alá esik. A költségek végül meghaladták ezt a számot, de Millerék szerint csak azért, mert a Warner komoly változásokat követelt és jelentősen késleltették a film premierjét. Akárhogy is, a Warner szerint a Kennedy Miller Mitchell nem érdemelte meg a prémiumot, Millerék szerint viszont járna nekik a pénz.

Hogy mi lett a buli vége azt nem tudjuk, de úgy tűnik, hogy valahogy megoldották a dolgot, mert Miller szerint egy fényes jövő áll a Mad Max franchise előtt:

"A káosz végre elült, és minden nagyon pozitívba fordult most, hogy az AT&T összeolvadásnak is vége lett."

George Miller elmondta, hogy vannak ötleteik két további Mad Max filmre, és még mindig tervben van a Furiosa spin-off is. 

"Még le kell játszanunk a Warner dolgot, és vannak megoldandó problémák, de elég tisztán látszik, hogy mi fog történni."

- tette hozzá Miller. A rendező szinte biztos, hogy így már jöhetnek majd a folytatások, mi pedig már nagyon várjuk őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)