Hirdetés

Napi büntetés - Kínában az új Mad Max filmet is arcátlanul lemásolták

|

Valaki úgy gondolhatta Kínában, az új Mad Max jobb lenne női főszereplővel, de látszólag semmi mást nem akartak megváltoztatni rajta, a Mad Sheila ugyanis Max legutóbbi kalandjainak kiköpött mása.

Hirdetés

Kínában enyhén szólva is szabadosan értelmezik a szerzői jogokat és előszeretettel hasznosítanak újra máshol már látott ötleteket különösebb változtatás nélkül. Erre most a filmvilágból érkezezett egy megmosolyogtató példa, a Mad Sheila.

A csupán néhány angol felirattal ellátott trailerből az nem nagyon derül ki, hogy a történetet mennyire másolták le hűen, de az egyértelmű, hogy a látványt - amennyire csak a költségvetés engedte - egy az egyben megpróbálták átvenni a Mad Max: Fury Roadból. Max helyét viszont egy női főszereplőnek adták át, aki a trailerben még kevesebbet beszél, mint Tom Hardy a legutóbbi filmben. Ha pedig mindez nem lett volna elég, a szemérmetlen lopást a film poszterével sikerült kimaxolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)