Hirdetés

Mad Max - Mel Gibson testvére játszhatná

|

Milyen szép is lenne, ha annak a színésznek a testvére adná a hangját a játékbeli Mad Max-nek, aki az eredeti filmben alakította az ikonikus karaktert.

Hirdetés

Mel Gibson testvére, Donal Gibson hivatalosan megkereste az AusGamers-t, mondván, hogy szívesen játszaná Mad Max-et az Avalanche Studios játékában.

Érdekes módon pont ez az ausztrál oldal indítványozta, hogy Mad Maxet egy autentikus színész alakítsa, amit nehéz munkával ugyan, de sikerült is elérnie. A Gibson-testvérek kevésbé ismert tagja érdekében még a Rémségek könyve rendezője, Jamie Blanks is szólt egy-két jó szót és a beküldött demója alapján még el is tudnánk képzelni Mad Max szerepében. A videót meg tudjátok nézni az AusGamers oldalán.

Ha tetszik nektek a dolog és szeretnétek a családban tartani Max karakterét, akkor ezt elmondhatjátok az Avalanche Studios-nak a Facebook oldalukon, vagy Twitteren. A Mad Max megjelenése átcsúszott 2014-re, de a jelenleg alpha státuszban lévő játék PC-re, PlayStaton 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)