Hirdetés

A Mad Max sztárja mesélt a franchise jövőjéről

|

Az már biztos, hogy lesz folytatás, de továbbra is rengeteg a kérdés a következő Mad Max film körül, amelynek még a főszereplője sincs lefixálva.

Hirdetés

A Mad Max: A harag útja hatalmas siker volt, George Miller visszatérését 10 Oscar-díjra jelölte az akadémia. A rendező elmondta, hogy mivel 8 hónapig forgattak a hőségben és porban, mindenképp szükségük van egy kis pihenőre, de már be van tervezve a folytatás.

A film főszereplője, Tom Hardy most az új sorozatával járja a világot, az egyik ilyen interjúban pedig a Mad Max jövőjéről is kérdezték.

Ahogy én tudom, három filmre vagyok leszerződve. Csak az a kérdés, mikor lesz a forgatás. Hogy Wasteland lesz-e a következő rész címe, azt egyelőre nem lehet tudni, ezek a dolgok folyamatosan változnak, de az biztos, hogy készülőben van egy projekt.

Hardy azt is elmondta, hogy lehet, hogy a következő epizód már nem is rá koncentrál majd:

Az a csodálatos George Millerben, hogy megalkotott egy sagát Maxnek és Furiosának is.Már csak el kell dönteni, kire fókuszáljon a film. Én tényleg csak a hívásra várok, hogy mikor vehetem fel újra a bőrkabátot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)