Hirdetés

Madame Web - újabb Pókember spin-off mozin dolgozik a Sony

|

Egy kevéssé ismert hölgyet szedtek elő Pókember ismerősei közül.

Hirdetés

A Collider információi alapján az egyik Pókember-mellékszereplő, a mutáns Madame Web lehet a főhősnője a Sony következő spin-off mozijának. A hírek szerint a forgatókönyvért a Morbius mozi írói, Matt Sazama és Burk Sharpless felelnek. 

Hirdetés

Madame Web, vagy más néven Cassandra Webb először 1980-ban, az Amazing Spider-Man 210. számában bukkant fel. A telepatikus képességekkel bíró jövőbelátó mutánst általában egy idős hölgyként ábrázolták eddig, aki egy futurisztikus székhez van kötve, gépek tartják életben. A képregényekben egykor mágikus rítusnak hála kigyógyult betegségéből és megfiatalodott, de később végül csak visszaöregedett, a Marvel füzeteiben semmi sem tart örökké. Betegségétől mondjuk legalább végleg megszabadult. 

Az elmúlt közel 40 évben Madame Web számtalan alkalommal keveredett közös kalandba Pókemberrel, de így is meglepő választásnak tűnik a Sony részéről az ő szerepeltetése, elvégre akad a Marvel világban temérdek egyéb Pókember-vonatkozású női karakter, akit jóval több rajongói ismer és szeret. Rendezőt még nem állítottak a projekt élére, szóval mindenképp nagyon korai stádiumnál jár még csak a tervezés. 

Ti melyik Pókemberhez kapcsolódó karakterrel látnátok még szívesen spin-off mozikat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)