Hirdetés

Mads Mikkelsen mesélt arról, miért vállalta Johnny Depp szerepét a Legendás állatok folytatásában

|

A dán színész lesz Gellert Grindelwald a következő Legendás állatok filmben, de esze ágában sem volt kellemetlenségeket okozni Deppnek vagy a rajongóinak.

Hirdetés

Nagy port kavart, amikor Johnny Depp és Amber Heard viharos válása miatt a színészt kirakták a következő Legendás állatok filmből, amelyért ugyan megkapja a teljes gázsit (annak ellenére is, hogy nem fog szerepelni benne), viszont nem őt fogjuk látni a híres varázsló, Gellert Grindelwald képében, hanem Mads Mikkelsent.

A közkedvelt dán sztár korábban kijelentette már, hogy nagy rajongója Deppnek és esze ágában sincs lemásolni az alakítását, a saját stílusát fogja belerakni. 

Hirdetés

Mikkelsent nemrég egy angol újság, a The Times is megkérdezte Grindelwald szerepe kapcsán, ők arra voltak kíváncsiak, hogy a színész miért vette át Depptől a gyeplőt. Mikkelsen szerint sietve hívták fel, és mivel imádta a forgatókönyvet, ezért igent mondott.

Tisztában van vele, hogy sok embernek ez ellentmondásos lépés volt, de a stúdió nyilvánvalóan meg fogja csinálni a filmet és Depp nyilvánvalóan már nem volt érintett benne, szóval ebben a harcban nem ő a másik kutya. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az új Grindelwald hozzátette még, hogy fogalma sincs, mi történt Depp magánéletében, és azt sem tudja, hogy igazságos volt-e vele a munkájának elvesztése, de a show megy tovább, és szívesen beszélt volna elődjével minderről, ha lett volna rá lehetősége, de nem ismeri őt személyesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)