Hirdetés

Mads Mikkelsen szeretné, hogy Johnny Depp újra Gellert Grindelwald legyen

|

Úgy látja, most, hogy vége a Depp-Heard pernek, van esély arra, hogy a következő Legendás állatok filmben visszatérjen a színész.

Hirdetés

Mivel a Legendás állatok filmek részről részre egyre rosszabbul teljesítettek a mozikban, és a Dumbledore titkaival új mélypontra sikerült leérni, jelenleg az is kérdéses, hogy zöld utat kap-e a negyedik film, vagy lelövik az egészet és nem fejezik be az öt felvonásos történetet. Valószínűleg nem lenne más a helyzet akkor sem, ha 2020 novemberében nem rúgják ki a Gellert Grindelwaldot alakító Johnny Deppet, és nem adják a szerepet a szintén közismert és közkedvelt Mads Mikkelsennek.

Deadline megkérdezte utóbbit, mit gondol, most, hogy az Amber Heard elleni pere lezárult, Johnny Depp visszatérhet-e Grindelwaldként.

Hirdetés

"Nyilvánvaló, hogy megváltozott a helyzet - megnyerte a pert, úgyhogy lássuk meg, visszatér-e. Talán igen. Nagy rajongója vagyok Johnnynak. Szerintem lenyűgöző színész, és kiváló munkát végzett."

- nyilatkozta Mikkelsen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Depp legközelebb XV. Lajos királyt fogja alakítani, illetve Modiglianiról rendez filmet. Nem tudni, korábbi szerepei valamelyikéhez még visszatér-e - Jack Sparrow valószínűleg soha nem lesz már.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)