Hirdetés

Mads Mikkelsen szerint hülyeség lenne Johnny Deppet utánoznia az új Legendás állatok filmben

|

A színész mesélt kicsit arról, hogy miként játssza majd Grindelwald szerepét a Legendás állatok harmadik felvonásában.

Hirdetés

Habár tavaly sokan felháborodtak, amikor az Amber Hearddel folytatott zajos válópere következményeként Johnny Deppnek távoznia kellett a Harry Potter spin-off Legendás állatok 3. szereplőgárdájából, a helyébe lépő Mad Mikkelsen személyét illetően kevés panaszt lehetett hallani.

Ez persze nem is csoda, mivel a dán színész már számtalanszor bizonyította tehetségét, legutóbb például az Oscar-díjat begyűjtő Még egy kört mindenkinek Martinjaként. A visszafogott Mikkelsen a közönséggel is remekül bánik, hiszen messziről kerüli a botrányokat, és a jelek szerint a viharos körülmények között elnyert Grindelwald-szerephez is tisztelettel közelít majd.

Hirdetés

A színész ugyanis nemrég a Collidernek nyilatkozott arról, hogy esze ágában sincs másolni Johnny Depp stílusát, mivel elődje remek alakítása fényében egy ilyen kísérlet szerinte szimpla ostobaság lenne.

"Senkit sem érdekelne, ha bármit is megpróbálnék lemásolni. Ez azonnali kreatív öngyilkosság lenne, főleg, hogy előttem olyan mesterien csinálták. Tőlünk azt várják, hogy új megközelítést találjunk. Így tehát hidat kell teremtenünk a között, amit ő csinált, és a között, amit én fogok. Ezeket a hidakat, legyen az egy bizonyos nézés, vagy viselkedésminta, együtt kell megtalálnunk, a szerepet viszont nekem kell a magamévá tennem. Bármi más egyszerűen csak kreatív hülyeség lenne."

Az új Grindelwaldtól tehát mindenképpen valami egyedire számíthatunk, de érdemes lesz megfigyelni, hogy vajon Depp alakításának mely momentumait használja majd Mikkelsen az említett hídépítéshez. Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a színész kifejezte csodálatát pályatársa iránt, legutóbb például a Total Filmnek nyilatkozva jellemezte magát Johnny Depp "nagy rajongójaként".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)