Hirdetés

Mads Mikkelsen válthatja Johnny Deppet a harmadik Legendás állatok-filmben

|

Kezdenek felpörögni az események a harmadik Legendás állatok-mozi körül, könnyen lehet, hogy megtalálták Johnny Depp utódát.

Hirdetés

A Warner Bros. nemrég bejelentette az egyelőre pontos alcím nélküli Legendás állatok 3 premierdátumát, de a stúdiónak még szembe kell néznie egy meglehetősen nehéz feladattal: kénytelenek pótolni Johnny Deppet, aki korábban Gellert Grindelwaldot alakította, de nemrég ő húzta a rövidebbet a bíróságon kusza bántalmazási perében a volt feleségével szemben, ezért pedig a Warner kiadta az útját.

Új Grindelwaldot kell tehát találni, a legújabb hírek szerint pedig már meg is van az alkotók kiszemeltje, aki nem más, mint a Hannibal sorozatból, a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történetből és A vadászatból ismert dán színész, Mads Mikkelsen.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a rendező, David Yates kifejezetten Mikkelsent szeretné szerződtetni a szerepre, ő az első számú kiszemelt. Egyelőre azonban még semmi sincs kőbe vésve, mindössze tárgyalások folynak a színész és a stúdió között.

Az új Legendás állatok-filmnek eredetileg jövő novemberre kellett volna elkészülnie, de ez már biztosan nem fog összejönni, hiszen a forgatásoknak a járványhelyzet és Depp balhéja is keresztbe tett. A legújabb tervek szerint 2022 nyarán jön majd a folytatás, egészen pontosan július 15-én - ez nyilván az amerikai bemutatót jelenti, nálunk valószínűleg egy nappal korábban, csütörtökön kapja meg premierjét a harmadik epizód.

Szerintetek passzolna Gellert Grindelwald szerepe Mads Mikkelsenhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)