Hirdetés

Mads Mikkelsent is lenyűgözte Harrison Ford fizikuma az Indiana Jones 5 forgatásán

|

Izgatottan várjuk, hogy mi is belenézhessünk a következő Indiana Jones filmbe.

Hirdetés

Az Indiana Jones ötödik részének forgatása februárban véget ért, a mozis premierig azonban még sokat kell várnunk. A munkálatokat az is nehezítette, hogy Harrison Ford a forgatáson vállsérülést szenvedett, Mads Mikkelsen azonban most egy interjúban arról beszélt, Ford elképesztő fizikummal rendelkezik, lehetetlen őt leállítani.

Néhány nappal ezelőtt került a mozikba a Legendás Állatok: Dumbledore titkai, aminek apropóján a film egyik főszereplője, Mads Mikkelsen, aki a főgonoszt, Gellert Grindelwaldot alakítja, adott interjút a THR-nek.

Hirdetés

Ugyan az interjú fő témája természetesen a Legendás Állatok film volt, Mikkelsen néhány mondatban kitért az Indiana Jones 5-re is, amiben egyelőre nem tudjuk, milyen karaktert alakít majd, az viszont biztos, hogy alaposan kipattintotta magát a szerep érdekében. A színész rendkívül elismerően nyilatkozott Harrison Forddal kapcsolatban, akivel a kalandfilm forgatásán találkozott először:

"Először találkoztam vele, és el kell mondjam, elképesztően erőteljes ember. Nem csak színészként, a fizikuma is megdöbbentő. Emlékszem az első napra, mikor forgattunk, esti munka volt, hajnal 5-kor végeztünk. A feladatok végeztével felült a biciklijére és letekert 50 kilométert. Harrison egy szörnyeteg, egy nagyon kedves szörnyeteg."

Mikkelsen a filmmel kapcsolatban is nagyon pozitívan nyilatkozott. Elmondta, hogy élete egyik legjobb filmje Az elveszett frigyláda fosztogatói, és elmondása szerint az ötödik rész épp ehhez, illetve a második epizódhoz kanyarodik vissza, hogy hozza a hamisítatlan Indiana Jones hangulatot.

Az Indiana Jones 5, ha több csúszás már nem jön közbe, 2023. június 30-án kerül az USA-ban a mozikba, az első kedvcsinálóra azonban úgy tűnik, már nem kell sokat várnunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)