Hirdetés

Maga Charlie Cox osztott meg pár érdekes infót a Disney+-ra készülő Daredevil sorozat kapcsán

|

Más lesz a hangulata, mint a korábbi Netflixes szériának, de a színész szerint ez jót tesz a karakternek.

Hirdetés

Charlie Cox nemrégiben interjút adott az NME-nek, akik a legújabb netflixes projektjével, a Treasonnel kapcsolatban kérdezték, azonban elkerülhetetlen volt, hogy ne kerüljön szóba a Disney+-ra készülő új Daredevil sorozat, hiszen ez is rendkívül közel áll a színész szívéhez, és már jó sok ideje nem kaptunk új tartalmat Matt Murdockkal (oké, a She-Hulk sorozatot most tegyük félre), szóval mindenki izgatottan várja a részleteket.

A Netflixen négy évet élt a Daredevil, ami alatt három szezon készült el, aztán jött a Disney,  elindította a saját streaming szolgáltatóját, vitte is a riválisoktól a jogokat, és mindenki nagyon várta, mi lesz azokkal a hősökkel, akik remek sorozatokat kaptak Netflixen (amihez külön hozzátett a 18+-os, erőszakos körítés is, ami szinte egészen biztosan nem fér bele a Disney világába). Az már most jól érezhető, hogy az a nyers és brutális eszköztár, amit korábban ismertünk nem köszön majd vissza az új Daredevil sorozatban, de van esély arra, hogy az Amazon sorozatnál azért komolyabban vehető Fenegyerek kerül majd képernyőre.

Hirdetés

Ugyan még nagyon messze van a Daredevil: Born Again megjelenése, jelenleg úgy tudjuk, hogy 2024-ben indul, a munkálatok már elkezdődtek, Charlie Cox pedig elárulta az interjúban, az új sorozat egy kicsit komolyabb közönséget szólít majd meg.

"Ez egy reinkarnáció kell, hogy legyen, másnak kell lenni, különben minek csinálnánk egyáltalán? Szerintem ez a karakter akkor működik a legjobban, mikor egy kicsit érettebb közösség felé van irányítva. Szerintem ez a Disney+-on kicsit sötétebb, de kevésbé véresebb lesz."

Mikor arról kérdezték a színészt, mit mondana azoknak a rajongóknak, akik arra számítanak, hogy a Netflixes sorozat után vegye fel a történetszálat az új produkció, Charlie Cox egyértelműen kijelentette, szerinte nem lenne értelme, hiszen akkor nem fejlődne a sorozat. Szerinte inkább fogniuk kell a jól működő elemeket, és azokat tovább vinni, hiszen csak így fejlődhet a Daredevil.

Ti mit gondoltok? Milyen lesz Matt Murdock visszatérése?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)