Hirdetés

Maga George Lucas is jelen volt a legutóbbi The Mandalorian epizód forgatásainál

|

Az univerzum alkotója közelről figyelte az egyik karakter felbukkanását.

Hirdetés

Mint minden a The Mandaloriant érintő hírnél, itt is erős spoiler figyelmeztetést adunk ki a továbbiakra. Ha még nem láttad a legutóbbi részt, akkor fordulj sarkon most, vagy nézz szembe a következményekkel. A többieknek szolgálhatunk némi érdekességgel az ötödik rész kapcsán, George Lucas ugyanis ott volt, amikor Rosario Dawson felöltötte Ahsoka jelmezét.

Jon Favreau kirakott egy képet Twitterre, amin George Lucas karjába vette Baby Yodát. A teremtő és a legkisebb közönség kedvenc megható találkozását Dawson személyesen követhette, és mesélt is az eseményről a Vanity Fair magazin oldalain.

Hirdetés

"Pont ott voltam, amikor az a fotó készült. Valaki lefotózta, ahogy George Lucas tartja Baby Yodát. Be voltam öltözve, épp mellettük álltam, amikor a fotó készült. Emlékszem, hogy a kép hatalmasat ment az interneten. Elképesztő volt, elképesztő pillanat, mindannyian odáig voltunk. Nagyon kijött belőlünk a geek."

Dawson egyébként arról is mesélt, hogy milyen volt találkozni a George, Filloni párossal.

"Ideges voltam, de nagyon jó érzés volt találkozni velük. Nagy volt a nyomás, de nagyon jó volt. Mindketten csak néztek rám, de nem engem láttak, ha érted. A saját képzeletük megelevenedését nézték."

A színésznő egyébként Baby Yodától is kapott egy kisebb geek-sokkot.

"Foghatod ezt a kis elképesztően cuki, apró zöld kis lényt, és pislog, és rád néz, és mozog a szája, és mozognak a fülei, és annyira puha, és pici hajak vannak a fején. Elképesztő volt."

Ahsoka karaktere nagy lökést adott a szériának, és kíváncsiak vagyunk rá, hogy innen hogyan halad majd tovább a sztori. Ti mit szóltatok a karakter felbukkanásához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)