Hirdetés

Maga Stephen King is áldását adta a Zac Efron-féle Tűzgyújtó remake-re

|

Biztató hír érkezett a Blumhouse-nál készülő film kapcsán.

Hirdetés

Rengeteg adaptáció készült már az évek során Stephen King legendás műveiből, így nemcsak filmekben, de még sorozatokban is találkozhattunk az író jól ismert történeteivel, habár előfordult, hogy a készítőknek nem mindig sikerült megközelíteniük a könyvek színvonalát.

Az 1980-ban megjelent Tűzgyújtó című regényből készült már egy film Drew Barrymore főszereplésével, ami még 1984-ben debütált, viszont néhány évvel ezelőtt megkezdődött a munka egy remake-en is.

Hirdetés

Az új adaptáció a számos horrorkaland mögött álló Blumhouse-nál készül, és ugyan már 2017-ben elkezdődtek a munkálatok, csak tavaly pörögtek fel igazán az események a projekt háza táján. Egyelőre nem tudni, hogy milyen eltérések lesznek az eredeti mű és a friss adaptáció között, viszont a film producere, Jason Blum nemrég biztató dolgot nyilatkozott, ugyanis állítása szerint Stephen King már látta a forgatókönyvet, ami bizony el is nyerte az író tetszését.

Blum elmondása szerint nem is csinálhatták volna meg a remake-et, ha Kingnek nem tetszik a dolog, de szerencsére a horroríró áldását adta a projektre, így a producer abban reménykedik, hogy a film is tetszeni fog a Tűzgyújtó írójának.

Egyelőre sajnos elég kevés információval rendelkezünk a remake-et illetően, de azt már tudjuk, hogy Drew Barrymore helyett ezúttal Ryan Kiera Armstrong alakítja Charlie-t, a fiatal lány apját, Andy McGee-t pedig Zac Efron kelti életre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)