Hirdetés

Magába szippant Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio új filmjének első előzetese

|

Martin Scorsese új filmjében olyan sztárok szerepelnek, mint Leonardo DiCaprio és Robert De Niro.

Hirdetés

Kevés film mondhatja el magáról, hogy hosszú éveken keresztül csupán egy képet mutatott magából, mégis ugyanolyan elánnal várják a rajongók, de a legendás Martin Scorsesének ezt is sikerült elérnie. A Taxisofőr, a Dühőngő bika, a Nagymenők, a Casino, a Viharsziget és más klasszikusok Oscar-díjas rendezője utoljára 2019-ben jelentkezett a Netflixre készült - de átmenetileg mozikba is került - Az írrel, legújabb projektjét, a Killers of the Flower Moon-t pedig 2021-ben kezdte el forgatni. 

Ebben újfent együtt dolgozott Leonardo DiCaprióval és Robert De Niróval, de nem csak miattuk és a mellékszereplők (felbukkan többek között a pár hónapja Oscar-díjat kapott Brendan Fraser is!) miatt érdekes, hanem a koncepció is, hiszen egy ritkán elmesélt, megtörtént esetet dolgoz fel. 

Hirdetés

A film David Grann azonos című könyve (nálunk Megfojtott virágok címen jelent meg) alapján készült, és az 1920-as évekbe kalauzol el minket az oszázs indiánok földjére, akik felfedezték, hogy a földjük alatt Amerika egyik legnagyobb olajkészlete húzódik. Ahogyan azonban megkezdik ennek a lehetőségnek a kiaknázását, gyilkosságsorozat veszi kezdetét, amelyet egyben Amerika történetének egyik legsötétebb bűnöldözősi fejezeteként tartanak számon. Az ügyben az FBI is nyomoz J. Edgar Hoover vezetésével, de hiába játszotta már el őt DiCaprio, ezúttal nem Hooverként lesz jelen. 

Az Eric Roth (Csillag születik, Dűne, Forrest Gump) forgatókönyve alapján készült adaptációból eddig csupán egyetlen képet láthattunk, most viszont végre megérkezett az első kedvcsináló, aminek meglehetősen erős hangulata van, és minden másodperc emlékezetes élményt ígér: 

A Killers of the Flower Moon szerencsére a hazai mozikat sem kerüli el, október 19-től nézhetjük majd. Nektek hogy tetszik az első előzetes?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)