Hirdetés

Maggie és Negan saját The Walking Dead spin-off sorozatot kap

|

Az AMC bejelentette, Maggie és Negan az Isle of the Dead című The Walking Dead spin-offban térnek vissza.

Hirdetés

A Tales of the Walking Dead című The Walking Dead (TWD) sorozatért és a készülő Rick Grimes mozifilmekért felelős Scott Gimple árulta el, hogy egy újabb TWD-projekt van készülőben: érkezik az Isle of the Dead című spin-off, ami Maggie és Negan karaktereit helyezi a középpontba. 

A showrunneri feladatokat Eli Jorné kapta, aki egyúttal producer is lesz - ebben a pozícióban Lauren Cohan és Jeffrey Dean, vagyis a Maggie-t és Negant alakító két színész is osztoznak vele.

Hirdetés

Az ígéretek szerint egy eddig még sosem látott, őrült oldalát ismerhetjük majd meg a sorozatban a TWD univerzumnak. A sorozatban Maggie és Negan Manhattanbe utaznak el, ami már hosszú ideje teljesen el van szigetelve a külvilágtól. 

Ez egyébként már az ötödik bejelentett The Walking Dead spin-off széria: az első ugyebár anno a Fear the Walking Dead volt még 2015-ben, aztán következett a két évadot megélt The Walking Dead: World Beyond, idén nyáron érkezik a Tales of the Walking Dead antológiasorozat, illetve készül egy egyelőre még cím nélküli Daryl és Carol spin-off is Norman Reedus és Melissa McBrid főszereplésével - utóbbi 2023-ban várható.

Az Isle of the Dead kapcsán egy posztert már megcsodálhatunk, a további részletekre még várni kell.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)