Hirdetés

Magneto is felbukkanhat a Deadpool 3-ban?

|

Minden egyes pletyka után egy picivel még jobban várjuk a Deadpool 3-at.

Hirdetés

Az X-Men filmek (és most már a Doctor Strange az őrület multiverzumában) Charles Xavierje, Sir Patrick Stewart nemrég az Entertainment Tonightban mesélt legújabb sorozata, a Picard harmadik, egyben utolsó évadáról, ami most indult épp el. Természetesen más projektek kapcsán is kapott kérdéseket, és szóba került az MCU is.

Stewart egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy még nem tudja megmondani, mit hozhat Charles Xavier jövője, mindenesetre beszélt a dologról a korábban Magnetót alakító Sir Ian McKellennel is, és McKellennek nagyon tetszett a Doctor Strange az őrület multiverzumában. És eztán jött csak a legizgalmsabb kijelentés.

Hirdetés

Patrick Stewart ugyanis azt mondta, hogy Ian McKellen és ő még egyáltalán nem végeztek ezekkel a szerepekkel, konkrét terveik vannak Magnetóval és Xavier professzorral kapcsolatban. Korábban Stewart még csak annyit mondott, hogy "készenlétben kell állnia" a Deadpool 3 miatt, de többet "ő sem tud a dologról". Nyilván nem tudhatjuk, ezekben a nyilatkozatokban mennyi a terelés, de nagyon úgy fest, hogy bizony a két legendás karakter, Magneto és Xavier akár a Deadpool 3-ban is visszatérhetnek. 

Stewart a Doctor Strange az őrület multiverzumában előtt a 2017-es Loganben játszotta el utoljára ezt a szerepet, míg McKellen a 2014-es X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban bújt utoljára Magneto bőrébe.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)