Hirdetés

Magyar feliratos előzetest és hazai premierdátumot kapott Steven Spielberg új filmje

|

A 2021-es West Side Story egy nappal az amerikai bemutató előtt érkezik majd meg hazánkba.

Hirdetés

A hazai forgalmazónak hála hivatalos, magyar feliratos előzetes érkezett a Steven Spielberg-féle új West Side Storyhoz. Az Arthur Laurents könyve alapján készült első West Side Story mozifilm ugyebár még 1961-ben jelent meg, most ezt a történetet dolgozza fel újra Spielberg.

Az új West Side Story egészen pontosan 2021. december 9-én fog befutni, ekkortól ülhetünk majd be rá a hazai vetítőtermekben - remélhetőleg év végén már tényleg nem kavar be a pandémia, és helyükön maradnak a most kitűzött premierdátumok.

Hirdetés

A nemrég közzétett feliratos előzetes megegyezik az április végén élesedett eredeti trailerrel, viszont immár hivatalos felirat is található rajta. Íme:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)