Hirdetés

Magyar feliratos előzetest kapott A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi

|

Láthatjuk A Gyűrűk Ura világának számos területét, például az elfek erdőit és a törpök bányáit.

Hirdetés

Alig néhány hét választ el minket az Amazon Prime Videóra készülő A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat premierjétől, és ugyan a rajongókat még nem sikerült meggyőzni arról, hogy ez valami fantasztikus lesz, a készítők igyekeznek. Ma megjelent egy újabb előzetes, és míg az első a sztorit vázolta, ez a világ különböző szereplőit mutatja be, köztük a hobbitok közé tartozó gyaplábúakkal, akik megelégszenek azzal, hogy számíthatnak egymásra.

Hirdetés

A gyönyörű tájak mellett láthatunk számos fontos karaktert, köztük Galadriellel, Isildurral és Elendillel, továbbá szörnyeket, harcjeleneteket, további izgalmas pillanatokat. A zene külön kiváló. Ne felejtsétek el bekapcsolni a videónál a magyar feliratot. 

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi szeptember 2-ától lesz látható az Amazon Prime Video felületén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)