Hirdetés

Magyar feliratos traileren leshetjük meg, mit tartogat a Lucifer ötödik évadának maradéka

|

Picit kevesebb mint egy hónap múlva debütál a Netflix kínálatában a szezon második fele, így éppen ideje volt már egy kedvcsinálónak.

Hirdetés

Jó néhány évvel ezelőtt, egészen pontosan 2016-ban rajtolt el a Lucifer című sorozat, ami a DC-képregényekből jól ismert Lucifer Morningstar kalandjait mutatja be, és az évek során elég méretes rajongótábort tudott maga köré gyűjteni, köszönhetően többek között a címszereplőt alakító Tom Ellis színészi munkájának. Az ötödik szezon első nyolc része már tavaly nyáron elérhetővé vált a Netflix kínálatában, ám szerencsére már a maradék nyolc epizódra sem kell sokat várnunk.

Hirdetés

A tervek szerint ugyanis május 28-án érkezik meg az évad második fele a streamingszolgáltató repertoárjába, tehát a rajongók hamarosan meg is tudhatják, hogyan végződik a széria legfrissebb szezonja. Persze ezek nem az utolsó részek, hiszen a sorozatot várhatóan a betervezett hatodik évad fogja majd lezárni.

Időközben pedig be is futott egy kedvcsináló az ötödik évad második feléhez, amit természetesen magyar felirattal nézhettek meg nálunk.

Ti követitek még a Lucifert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)