Hirdetés

Magyar felirattal nézhető A texasi láncfűrészes mészárlás új előzetese

|

A Netflix-féle hentelős film megjelenésére már csak néhány hetet kell várnunk.

Hirdetés

Jó időszak vár azokra, akik szeretik a texasi láncfűrészes sztoriját, ugyanis a horrorisztikus történet nem csak játékot kap a közeljövőben, hanem egy új film is készül a Netflix gondozásában.

A több évtizedes múltra visszatekintő franchise idei epizódja kihagyja majd a mozis megjelenést és egyenesen a gyártó platformjára érkezik, ezen mondjuk nem is lepődünk meg különösebben.

Hirdetés

A filmben visszatér majd Sally Hardesty karaktere, az eredeti filmben őt alakító színésznő, Marilyn Burns azonban sajnos 2014-ben elhunyt. Helyét Olwen Fouéré veszi majd át.

Alább megnézhetitek a most megjelent előzetest magyar nyelven. Ha a jövőben első kézből szeretnétek értesülni az új filmelőzetesek magyar feliratos verzióiról, érdemes lehet feliratkozni a YouTube csatornánkra is.

Az új filmben egy baráti társaság csapódik majd Sally Hardestyhez, akik még véletlenül sem azért érkeztek, hogy egy rémálomban találják magukat, de legalább jó eséllyel meg is halnak a film során. A korábbi sztori egyetlen túlélője újra szembenéz a legnagyobb gonosszal, akivel valaha találkozott, miközben az előzetes alapján egy kis humorra is számítunk. A texasi láncfűrészes mészárlás február 18-ától lesz elérhető a Netflixen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)