Hirdetés

Itt vannak a koronavírus miatt halasztott filmek új magyar premierdátumai

|

Kiderült, hogy mikor láthatunk olyan alkotásokat a hazai mozikban, mint a Hang nélkül 2, a Fekete Özvegy, a Morbius vagy az Uncharted.

Hirdetés

Amíg a mozik zárva tartanak világszerte és ellehetetlenült a nagyobb stábok munkája, addig nem számíthatunk új premierekre, de ez a kényszerhelyzet sem tart örökké. Ha elhárult a veszély, akkor tömegek lesznek kiéhezve a szórakozásra, a rajongók pedig látni szeretnék majd azokat a blockbustereket, amik elmaradtak a járvány miatt. Bár nem minden filmnek sikerül eljutnia a bemutatásig hazánkban (így járt a Nyelés és a Vadászat is), azonban így is lesz miből válogatni. Ezeket szedtük most össze három forgalmazó közleménye alapján.

Hirdetés

A Disney címeit is forgalmazó Fórum Hungary komoly arzenállal készül: a Mulant július 23-án, a Kampókéz című horrort szeptember 24-én, a Fekete Özvegyet november 5-én, a 007 Nincs idő meghalni nevű 25. James Bond-filmet november 19-én, az egy NPC életét bemutató Free Guyt december 10-én, az Örökkévalókat pedig 2021. február 11-én fogják bemutatni a hazai mozikban. 

Érdemes lesz odafigyelni az Intercom bemutatóira is, hiszen a terveik szerint augusztus 13-án hadba küldik a Wonder Woman 1984-et, majd a későbbiek során, október 22-én jön tőlük a Fatherhood című dráma is Kevin Hart főszereplésével. Jövőre, 2021. március 4-én a Szellemirtók: Az örökség próbál majd szerencsét, 2021. március 18-án a Morbiusszal jelentkezik Jared Leto,  2021. október 7-én pedig az Uncharted film törheti meg az adaptációk átkát. A hír írásának pillanatában a Nyúl Péter 2 új dátuma még egyeztetés alatt.

Nagy reményekkel néz a UIP-Duna Film is a jövő elé, elvégre a megváltozott dátumú alkotások közül ők fogják bemutatni augusztus 13-án a SpongyaBob: Spongya szökésbent, szeptember 3-án a Hang nélkül 2-t, október 29-én a Trollok a világ körült, december 31-én a Top Gun: Mavericket, majd 2021. július 1-én a Minyonok: Gru színre lépet. 

Ti a fentiek közül mikre fogtok biztosan beülni, ha újranyitnak a mozik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)