Hirdetés

Magyar premiert kapott az új Resident Evil film, a Pókember: Nincs hazaút és a Mátrix 4

|

A hazai forgalmazók sorra lövik be a blockbusterek bemutatóit az év második felére.

Hirdetés

A hollywoodi stúdiók az amerikai mozik újranyitására vártak a sikervárományos címeikkel, a magyar forgalmazók pedig az ország legnagyobb mozihálózatának, a Cinema City-nek az újranyitására táraztak be filmekből. Június 3-án azonban nyitnak a CC termek, így éppen itt van az ideje, hogy a közönségfilmek is beköszönjenek.

A kezdőkínálatban olyan blockbusterek kaptak helyet, mint a Godzilla Kong ellen, a Mortal Kombat, a Lelki ismeretek, a Szörnyella és a Spirál: Fűrész hagyatéka, azonban az igazán nagy durranásokra jórészt még várnunk kell. 

Hirdetés

Június végétől beindul az élet a Halálos iramban 9-cel, majd a Marvel is visszatér a mozikba a Fekete Özveggyel és a Shang-Chival, a Warner Bros. a Space Jam: Új kezdettel és Az Öngyilkos Osztaggal, a Paramount pedig a G.I. Joe eredetsztorival.

Hogy azt követően mi lesz, az még erősen kérdéses (a Dűne, a Venom 2: Vérontó, az Örökkévalók, a 007: Nincs idő meghalni, a Top Gun: Maverick és a Szellemirtók: Az örökség is ott van a legjobban várt filmek között), mindazonáltal a Filmforgalmazók Egyesületének legfrissebb adatai alapján három újabb kasszarobbantásra esélyes projekt kapott magyar premiert. 

Ennek értelmében a Robbie Amell (Chris Redfield), Kaya Scodelario (Claire Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Avan Jogia (Leon S. Kennedy) és Lily Gao (Ada Wong) főszereplésével készült Resident Evil: Welcome to Raccoon City nyitja nálunk az év utolsó hónapját, december 2-án jön. A Mysterio ámokfutását nyögő hálószövő multiverzumos kalandja, a Pókember: Nincs hazaút december 16-ra lett betervezve, a következő Mátrix film pedig - amelyben visszatér Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is - a karácsonyt vezetheti majd fel december 23-án. 

A Puliwood egyébként külön listát vezet a 2021-es premierekről, amit folyamatosan frissítenek, érdemes rálesni néha. Ti mikre fogtok a felsoroltak közül biztosan beülni valamelyik moziba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)