Hirdetés

Magyar szinkronnal érkezik a Moon Knight, kiderült, kik lesznek a hangok

|

A júniusban induló Disney+-on várhatóan számos filmet és sorozatot is magyarul élvezhetünk, köztük a Holdlovaggal.

Hirdetés

Mire június 14-én elstartol Magyarországon a Disney+, a Moon Knight minden része megtalálható lesz rajta, sőt, a következő nagy sorozat, az Obi-Wan Kenobi is félúton jár majd. Még nem tudjuk, utóbbit szinkronizálják-e, illetve hogy milyen tartalmak lokalizálására számíthatunk, de az már biztos, hogy a legújabb Marvel sorozatot anyanyelvünkön élvezhetjük.

A héten elérhetővé vált a második rész, aminél nem csak a magyar hangsáv bukkant fel, de a szinkronszínészek nevei is.

Hirdetés

A szinkronért a MAFILM Audio Kft. felel, a fordítást Gáspár Bence, a rendezést Tabák Kata végzi. Oscar Isaac-et ezúttal nem Rajkai Zoltán szólaltatja meg, mivel az MCU-ban ő adja Hulk (Mark Ruffalo) hangját, helyette a Mysteriót (Jake Gyllenhaal) alakító Mészáros Béla kapta a feladatot. A főbb szerepekben őket hallhatjuk:

  • Marc Spector / Steven Grant / Holdlovag (Oscar Isaac) - Mészáros Béla
  • Arthur Harrow (Ethan Hawke) - Kaszás Gergő
  • Layla El-Faouly (May Calamawy) - Sipos Eszter
  • Khonshu (F.Murray Abraham) - Szélyes Imre
  • Donna (Lucy Tackeray) - Peller Anna
  • J.B. (Alexander Cobb) - Formán Bálint
A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Emellett hallható még Bak Julianna, Bartók László, Beratin Gábor, Bordás János, Csúz Lívia, Fáncsik Roland, Fehérváry Márton, Fekete Linda, Hám Bertalan, Hegedűs Miklós, Kapácsy Miklós, Kelemen Kata, Kereki Anna, Király Adrián, Kokas Piroska, L. Nagy Attila, Lipcsey Colini Borbála, Majorfalvi Bálint, Mohácsi Nóra, Molnár Zsuzsanna, Pataki Ferenc, Szabados Zsuzsanna és Téglás Judit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)