Hirdetés

Magyar szinkronnal is megnézhetitek a Star Wars: The Clone Wars 7. évadának egyik ikonikus jelenetét

|

Moser Károly és Molnár Ilona hangja azonnal megdobogtatja a Star Wars: The Clone Wars-rajongók szívét, de nagyon fontos, hogy nem hivatalos anyagról van szó, hanem csupán egy rajongói munkáról.

Hirdetés

A Star Wars: The Clone Wars 7. évada csak és kizárólag a Disney+ streaming platformon futott, így mindenképpen meg kell várnunk majd a hazai bemutató esetében azt, hogy a Disney szolgáltatása végre Magyarországon is elérhetővé váljon. Persze a Disney+ hazai premierje még nem jelenti azt, hogy a platform exkluzív tartamai egyből kapnak magyar feliratot, sőt netán szinkront, ezekre a Netflix esetében is éveket kellett várnunk. 

Hirdetés

Mindenesetre a Star Wars: The Clone Wars utolsó, hetedik évadának egyik jelenetét már most megnézhetjük magyar szinkronnal, ráadásul nem is amatőr szinkronszínészek szólaltatják meg kedvenceinket, hanem profik működtek közre a rajongói projektben. A "Clone Wars Holoasztal" rajongói beszélgetésen nemrég részt vett Moser Károly, vagyis Anakin Skywalker sorozatbéli szinkronhangja, illetve meghívták Molnár Ilonát is (őt Ahsoka Tano szinkronhangjaként ismerhetitek), aki végül sajnos nem tudott eljönni. Mindenesetre a két közismert szinkronszínész volt olyan kedves, és szabadidejükben felmondtak egy-egy sort az alábbi videóban látható jelenethez. A Star Wars tartalmakkal foglalkozó Rixon's Cantina YouTube-csatornára pedig tegnap fel is került ez a szinkronos jelenet. 

Csodás érzés persze újra a megszokott hangokkal hallani Anakint és Ahsokát, de ne felejtsétek el, ez csak egy rajongói projekt, nem hivatalos szinkron, így senki se számítson arra, hogy a közeljövőben a teljes sorozatot hasonló formában élvezhetjük majd. 

A Clone Wars Holoasztal és a rajongói projekt az említett csatornán túl a The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub, a Star Wars Miniatures Portal, az 501-es Légió Magyarországi Helyőrség, és a Magyar LEGO Star Wars Klub közös munkájának köszönhetően jöhetett létre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)