Hirdetés

Magyar szinkronnal is nézhető a Sikoly előzetese

|

Befutott a szinkronizált változat a jövőre érkező horrorfilm első traileréből.

Hirdetés

Várható volt, hogy a Sikoly franchise sem fogja megúszni a feltámasztást, miután a filmesek sorra nyúlnak vissza elmúlt évtizedek bejáratott szériáihoz több-kevesebb sikerrel. Több mint tíz évvel a negyedik Sikoly film után, 2022 januárjában jön az ötödik rész, melyben egy új gyilkos szedi áldozatait Woodsboróban, de a régről ismert karaktereknek kell kiderítenie, ki ő, miért gyilkol, és hogyan állíthatják meg.

Hirdetés

Visszatér David Arquette, Courteney Cox, Neve Campbell, Marley Shelton és Roger L. Jackson is, de lesznek újoncok is, akik az esetleges későbbi filmekben átvehetik a stafétát. Egyelőre úgy tűnik, van benne potenciál, de ezt az első előzetes megtekintése után döntsétek el magatok. 

A filmet várhatóan 2022. január 20-ától vetítik majd a hazai mozik.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)