Hirdetés

Magyar szinkronnal is üt a Sokkal több mint testőr 2 előzetese

|

A hazai forgalmazónak köszönhetően már szinkronosan is nézhető a Sokkal több mint testőr 2 (Hitman's Wife's Bodyguard) legutóbbi kedvcsinálója.

Hirdetés

Pár hete láthattuk a Sokkal több mint testőr 2 első előzetesét, trailer nem spórolt a vérrel és a poénokkal. Akkor még csak magyar feliratot tudtunk varázsolni a kedvcsinálóra, most viszont már befutott a hivatalos magyar szinkronos előzetes is a filmhez.

A 2017-es Sokkal több mint testőr pillanatok alatt tett szert hatalmas rajongótáborra, így minden bizonnyal a folytatást is nagyon sokan várják már. A második rész a jelenlegi tervek szerint  2021. június 17-től lesz nézhető a magyar mozikban.

Hirdetés

Az új filmben természetesen visszatér Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds, hozzájuk Salma Hayek csatlakozik, a film titokzatos főgonosza pedig nem más, mint Antonio Banderas lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)