Hirdetés

Magyar szinkronnal kergeti a gyerekeket Anne Hathaway a Boszorkányok előzetesében

|

Roald Dahl regényéből Robert Zemeckis forgat újabb filmet, aminek megérkezett az első, magyar szinkronos előzetese.

Hirdetés

Harminc éve már, hogy bemutatták a Boszorkányok című filmet Nicolas Roeg rendezésében, melyben a csodálatos Anjelica Huston keltette életre a gyermekeket kisegérré változtató főboszit. Ezúttal Anne Hathaway játssza el ugyanezt a fontos szerepet, a rendezői székben pedig Robert Zemeckist, a Forrest Gump direktorát üdvözölhetjük.

Hirdetés

Az újabb adaptációt (vagy a korábbi film remake-jét, ha ez a megfogalmazás rokonszenvesebb) eredetileg moziba küldte volna a Warner, végül úgy döntött, jobban jár, ha inkább az HBO Max kínálatát színesíti vele, hátha ezzel is újabb előfizetőket édesgethet magához az Egyesült Államokban elindított streaming platform.

Más piacokon azonban, amelyeken még nem kezdték el újra bezárni a filmszínházakat, a nézők jegyet válthatnak majd a produkcióra. A hazai bemutató időpontját november 5-ére tűzte ki a forgalmazó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)