Hirdetés

Magyar szinkronnal láthatjuk a Batman előzetesét

|

Megérkezett a jövőre debütáló film szinkronos trailere.

Hirdetés

Minél többet látunk belőle, annál inkább elhisszük, hogy a 2022. márciusában mozikba kerülő Batman film jó lesz, és Robert Pattinson teljes mértékben alkalmas a szerepre. Aki látott vele bármi mást az Alkonyat filmeken kívül, valószínűleg hasonló véleményen van.

Ha még nem láttátok, feltétlenül érdemes megnézni a DC FanDome során kiadott előzetest, melyet alább már magyar szinkronnal is megtekinthettek (igaz, 720p-s felbontásban, mert az Intercom így tette közzé, de úgyis a hang a lényeg).

Hirdetés

A filmben számos legendás karakter feltűnik majd (köztük Rébusszal és Selina Kyle-lal), de magát a Denevérembert is más aspektusból ismerhetjük meg. Bruce még csak második éve űzi az ipart, amikor szembesül a Gotham városát átszövő korrupcióval.

A magyar premier 2022. március 3-ára várható, reméljük, addigra megint kimászunk abból a kényelmetlen helyzetből, amibe a járvány újabb hulláma taszít minket épp a napokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)