Hirdetés

Magyar szinkronnal látható a Thor: Szerelem és mennydörgés előzetese

|

A Sweet Child O' Mine persze az eredeti a Thor: Szerelem és mennydörgés szinkronos előzetesében.

Hirdetés

A héten végre mozikba kerül a következő Marvel film, a Doctor Strange az őrület multiverzumában, ami a várakozásokon felül teljesíthet a Pókember: Nincs hazaút hullámait meglovagolva - mindent megtett ezért a Marvel Studios, nagy fordulatokat, fontos eseményeket ígért, jelentős szerepet adott a doktornak a Pókember filmben, és még az első trailert is annak végére dobta be.

Miközben izgatottan várjuk, hogy a héten átadhassuk magunkat az élménynek, már a Thor: Szerelem és mennydörgés iránt is lelkesedünk, amin a nemrégiben felirattal látható, most pedig szinkronosan is elérhetővé tett előzetes lök egyet.

Hirdetés

A másfél perces ízelítőt alább tekinthetitek meg: 

A héten jelentkezünk mi is kritikával a Doctor Strange az őrület multiverzumábanról, térjetek vissza a napokban - vagy azután, hogy már láttátok, úgy jobban vitába tudtok majd velünk szállni. A Thor: Szerelem és mennydörgés július 7-étől lesz látható itthon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)