Hirdetés

Magyar szinkronnal látható az Avatar: A víz útja új előzetese

|

Így talán még drámaibbak az Avatar: A víz útja jelenetei.

Hirdetés

Már csak egy hónapot kell várnunk arra, hogy láthassuk, hogyan folytatódik a Na'vik története James Cameron régóta készülő filmjében, az Avatar: A víz útjában. Tekintve, hogy az első rész minden idők egyik legsikeresebb filmje, valószínűleg erre is milliók lesznek kíváncsiak - aki az eredetit látta, tudja, hogy ha valamit, ezt tényleg érdemes lesz moziban (is) megnézni.

A hazai filmszínházak december 15-étől tűzik műsorra, úgyhogy karácsony előtti családi programnak tökéletes lehet.

Hirdetés

A november elején kiadott második előzetest a hazai forgalmazó, a Fórum Hungary magyar szinkronnal is elérhetővé tette, így alább meghallgathatjátok, hogyan szólalnak meg a főszereplők a lokalizált változatban.

Mi a terv nálatok? Így nézitek meg, vagy inkább maradtok az eredeti nyelvű, feliratos változatnál?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)