Hirdetés

Magyar szinkronnal lúdbőröztet a misztikus Poirot-thriller új előzetese

|

A zseniális belga detektív élete leghátborzongatóbb bűnügyét göngyölíti fel a Szeánsz Velencében című filmben.

Hirdetés

Nem rossz most az Agatha Christie alkotta karakter rajongójának lenni, hiszen még az év vége kapunk két adaptációt, valamint egy tiszteletteljes főhajtást. Videojátékos fronton a Microids gondoskodik a szórakoztatásunkról, a francia kiadó jóvoltából folytatódik az Agatha Christie - Hercule Poirot: The First Cases által útjára indított széria az Agatha Christie - Hercule Poirot: The London Case című felvonással, melyben egy teljesen eredeti történet részesei lehetünk.

Aztán ott van a szintén a Microids bábáskodása alatt formálódó Agatha Christie - Murder on the Orient Express, mely a jól ismert történetet helyezi modern környezetbe és Poirot mellé behoz egy másik irányítható szereplőt is.

Hirdetés

Azok számára viszont, akik inkább csak szemlélői akarnak lenni a detektív zsenialitásának, és nem kívánnak a bőrébe bújni, kétségkívül a Kenneth Branagh rendezte Szeánsz Velencében a legvonzóbb opció. A Halloween és a halál című 1969-es regény által inspirált történetben Hercule Poirot egy ismerőse meghívásának eleget téve csatlakozik egy szeánszhoz, ami nem épp úgy zajlik le, ahogy a résztvevők várták. Megmagyarázhatatlan dolgok történnek, valakit megölnek, a detektívnek pedig el kell fogadnia a gondolatot, hogy talán ezúttal természetfeletti erők munkálkodnak a háttérben.

A Szeánsz Velencében szeptember 14-én debütál a hazai mozikban, a fontosabb szerepekben olyan színészekkel, mint Michelle Yeoh, Jamie Dornan, Kelly Reilly, Tina Fey, Emma Laird és Jude Hill.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)