Hirdetés

Magyar szinkronnal nézhető a Lightyear új előzetese

|

A valódi Buzz Lightyear kalandjait feldolgozó filmet most még jobban várjuk.

Hirdetés

Nem tudni még, kedvet kap-e a Disney valaha ahhoz, hogy újra előszedje a Toy Story franchise-t - Tim Allen és Mark Nielsen is  úgy nyilatkoztak a múltban, hogy a Pixarnál nem zárták még ki egy ötödik rész lehetőségét. A cég viszont most újdonságokra fókuszál, nem pedig folytatásokra.

Valahol a kettő között van a Lightyear, mely hivatalosan a Toy Story spin-offja, viszont nem egy a filmekben szereplő karakter áll a középpontjában, hanem a valódi űrhajós, Buzz Lightyear, akiről Woody barátját mintázták.

Hirdetés

A 2022. június 16-án debütáló moziból megtudhatjuk Buzz előtörténetét, de ezen kívül csak annyi részlet ismert, amennyit a trailerek elárultak. A néhány hete kiadott második előzetest magyar szinkronnal alább nézhetitek meg, így eldönthetitek, a filmet ebben a formában vagy eredeti nyelven látnátok-e szívesebben..

Hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)