Hirdetés

A verselő Rambo készítője a magyar westernt is tökélyre vitte (videó)

|

A magyar internet egyik legsikeresebb mémgyárosa újabb zseniális ötlettel állt elő a magyar verseket szavaló hollywoodi sztárok után. Ha azt hittétek, a hetvenes évek magyar filmjei menthetetlenek, akkor ezt a videót látnotok kell.

Hirdetés

Hatalmas divat lett a hollywoodi filmekre klasszikus magyar verseket vágni ismert szinkronszínészek segítségével, de az egész őrület kitalálója már másban utazik. A mára majdnem egymilliós nézettséget szerzett Nagy László versét szavaló Rambo megalkotója, Boldizsár Péter a magyar westernt hozná megint divatba.

Legújabb videójában az 1976-os, a western-filmek feszültségét a magyar betyári világba átültető Talpuk alatt fütyül a szél kulcsjelenetét dobta fel Ennio Morricone egyik leghíresebb szerzeményével. A Jó az rossz és a csúfból ismert, azóta rengeteg más helyen feltűnt Ecstasy of Gold pedig ebből a jelenetből is instant klasszikust csinál, bár a pisztolyát elfordítva tartó Farkas Csapó Gyurka önmagában is elég gangsta.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)